Az urológiai magánrendelés fő profiljai:

 

  • húgyúti kövesség
  • prosztata betegségek
  • húgyúti fertőzések
  • visszatérő fertőzések
  • a férfi nemi szervek betegségei, merevedési zavarok kezelése
  • a húgyúti rendszer és a férfi nemi szervek rosszindulatú elváltozásainak kezelése, gondozása

A vizsgálat menete alapos kórelőzmény felmérése, korábbi kórlapok áttekintése és a panaszok, addigi vizsgálataink összegzésével kezdődik.

Fizikális vizsgálataink teljesen privát, nyugodt környezetben zajlanak. A felméréseket követően, amennyiben szükséges kiegészítő, további elrendelt vizsgálatok követik: ultrahang vizsgálat, labor vizsgálatok (PSA) illetve vizelettenyésztés, amit helyben végzünk.

A vizsgálatok elvégzése és eredmények áttekintése után a diagnózis felállításával megkezdődhet a terápia és a gyógykezelés. Mindkét nemnél a gyakran előforduló vizeletürítési zavarok, húgyúti fertőzések és alhasi fájdalmakkal járó kórképek jelentkeznek, amire igyekszünk az egyensúlyt megtalálni a természetes gyógymódok és gyógyszeres terápia közt.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont