DR. SINKOVICZ ANDRÁS IMRE

Pulmonológus szakorvos 

Rendelési idő: hétfő délutánonként

Tanulmányaimat a PTE általános Orvosi Karán fejeztem be 1999-ben. Ezt követően 15 éven át  (2003 óta mint tüdőgyógyász) dolgoztam az I. számú Belgyógyászat Pulmonológiai  osztályán, időközben 1 évig hospice osztályvezetőként, majd a munkahely utolsó évében a Bronchológia vezetőjeként. Ezen intézményben főleg tüdődaganat, tüdőgyulladás, és COPD, illetve ritka  tüdőbetegségek diagnózisa és terápiája  volt a fő ellátási irányvonal.

2014-től hat éven keresztül a pécsi Városi Tüdőgondozó orvosaként dolgoztam, (az utolsó két évben  a szakrendelés vezetőjeként). Itt leginkább az asthmás és hörghurutos betegek ellátása, gondozása volt a fókuszban. Ezt követően 8 hónapig  az infectológiai osztály keretén belül Pécsett, majd Szekszárdon vettem részt a COVID betegek kórházi ellátásában. Egy éve dolgozom a Szekszárdi Balassa János Kórház Pulmonológiai osztályán, és járóbeteg szakellátásában, mint főorvos helyettes.

Magánrendelésem fő profiljai:

  • Tüdődaganatok
  • Krónikus légúti obstruktív betegségek (COPD)
  • Asztma
  • Allergia
  • Tüdőtágulat diagnosztikája (Emphysaema)
  • Ritka tüdőbetegségek

Ez irányba általános és tüdő specifikus fizikai vizsgálatok, konzultációk végzése.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont