Köszöntjük meglévő és új pácienseinket!

2007 május 1.-én Pécsen a Tettye utca 40. szám alatt megnyitotta kapuit a THÉTA Egészségközpont.

Belvároshoz közeli modern felszereltségű központunkban kiváló orvosokkal, folyamatosan bővülő járóbeteg ellátó szakrendelésekkel és hozzájuk kapcsolódó egészségmegőrző kezelésekkel várunk minden kedves hozzánk érkezőt.

Központunk dolgozói mindent megtesznek annak érdekében, hogy biztosítsák a profi szakmai és technológiai hátteret, megteremtsék az ellátási feltételeket és az ügyfélkezelési rendszert. Szakorvosaink esetében előfordulhat egy előre be nem kalkulálható esemény. Ilyenkor (a betegellátás zavartalan működése érdekében) orvosaink helyettesíthetik egymást /sebészet-érsebészet/. Ebben az esetben is biztosítunk mindenkit arról, hogy ugyanazon szakmai elvek mentén, azonos technikával, eszközökkel és profizmussal végzik a betegellátást.

A théta a Görög ABC nyolcadik betűje, az ókori görögök az élet jeléül használták. A Pécsi THÉTA Egészségközpontot az Ön egészséges életének szimbólumaként ajánljuk.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont