A kiváló orvosnő a napvédelem arca: hiteles, kedves és  most új arcával mutatjuk be: remek humorú író.   
Munkaszüneti napokra  kozmetikus -orvosunk bemutató könyve azoknak szól, akik tenni akarnak az egészséges életért, de a múló idővel való mindennapi csatáikhoz különleges munícióra van szükségük. Kávé mellé, sportolás után, családi perpatvarok kiheveréséhez kötelező olvasmány.
A szakkönyvekben elénk tárt briliáns életviteli tanácsok zöme már a valóság küszöbén elvérzik. A napvédelem szíve csücske, érdemes megfogadni tanácsait:
A fedetlen bőrfelületeken napfényvédőt érdemes alkalmaznunk, különösen akkor, ha az ablak mellett ülünk. Kétféle ultraibolya fény létezik, amelyek károsítják a bőrt és növelik a bőrrák kockázatát: ultraibolya A (UVA) és ultraibolya B (UVB). Az ablaküveg blokkolja az UVB sugarakat, az UVA sugarakat azonban nem. Az ablakon keresztüli UVA-sugarak expozíciója öt-hét évvel felgyorsíthatja a bőr öregedését, és ami a legfontosabb, növeli a bőrrák kockázatát.
És ez komoly! Orvos esztétikai kezelései során fiatalító botoxhatású antiaging kúra bőrkisimító szépségprogramja elérhető itt > KATTINTSON

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont