Az esetek egy részében szükséges lehet a tágult visszerek hab sclerotherápiával történő ellátása. Ennél a technikánál a sclerotizáló oldatot levegővel dúsítva teljes egészében habbá alakítjuk. Az injekcióval beadott hab kiszorítja a vénából a vért, ezért a szklerotizáló anyag nem hígul fel. A kezelt ér fala csak habbal érintkezik, ezáltal hatása sokkal erősebb, mint az oldaté. A hab további előnyös tulajdonsága, hogy – szemben a folyadékkal – ultrahanggal jól látható, ezáltal pontosabban követhető – irányítható. A kezelés hatásfoka a terápiás oldat töménységével is fokozható, így a habsclerotherápia már nagyobb oldalágak, ill. (rövidebb szakaszon) törzsvénák elzárására is alkalmas. A folyadék sclerotherápiához hasnolóan, a hab sclerotherápia is ambulanter végezhető eljárás, az utókezelés lépései megegyeznek az ott leírtakkal.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont