Varga Veronika gyógytornász

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán 2015-ben mint gyógytornász-fizioterapeuta szereztem BSc diplomámat, majd 2017-ben Msc egészségügyi menedzser végzettségem. Ezt követően kezdtem el PhD tanulmányaimat, ahol 2021 augusztusban abszolutóriumot szereztem. Doktori tanulmányaim mellett a Vasútegészségügyi N.K. Kft. Harkányi Egészségügyi Központban dolgoztam, alkalmanként a harkányi Thermal Hotelben segítettem a gyógytornászok munkáját. Ez idő alatt a szakma szinte minden területét megismertem és gyakoroltam. Jelenleg a Théta Központ gyógytornászaként dolgozom. Mind ezek mellett az Egészségtudományi Karon végzek konzulensi és oktatási tevékenységet a gyógytornász hallgatók részére. Fizioterapeutaként célom, hogy a legjobb tudásom szerint, elhivatott szakmai munkámmal a pácienseimet egyénre szabott mozgásterápiával hozzásegítsem a gyógyuláshoz és a jobb életminőség eléréséhez. Szabadidőmben szeretek kirándulni, néptáncolni és énekelni.

Szakmai továbbképzéseim:

Triggerpont terápia

Kinesio tape tanfolyam

Ízületi és lágyrészmobilizáció Dr. Terrier I.-II. tanfolyam

Funkcionális Fascia Tréning

Flossing terápia a mozgásszervi problémák és sportsérülések rehabilitációjában

SMR (self myofascial release) a sport – és mozgásszervi rehabilitációban

 

Elérhetőség:

+36 30 680 8394

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont