Poreleczki Ramóna vagyok, 1993-ban születtem Pécsett. A középiskola elvégzése után 2 éven keresztül talnultam a kozmetikus szakiskolát és szakvizsgák megszerzése után azonnal munkába is álltam és egy belvárosi szalonban tevékenykedem. Fontosnak célkitűzésemnek tartom a bőr megszépítését, szépségének megőrzését, melyet az eddigi szakmai tapasztalaiam alapján sokrétű és alapos munkával minden vendégemnél elértem. A Théta központban további célkitűzésem a rádiófrekvenciás kezelésekkel az arc és a végtagokon megjelenő hajszálerek ütemezett megszüntetése. Bízom abban, hogy munkámat a vendégeim és pácienseim legnagyobb megelégedettsége mellett, továbbra is nagy örömmel és jókedvvel végezhetem.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont