1984- ben érettségiztem az esztergomi Dobó Katalin Egészségügyi Szakközépiskolában mint ápolónő,  azóta dolgozom az egészségügy területén.

1989 -ben fogászati asszisztens, 2003 ban dentálhigienikusi majd 2011- ben egészségügyi menedzseri végzettséget szereztem

2009 óta dolgozom Dr. Rozsos Istvánnal előbb a Gáspár Medical alkalmazottjaként, majd 2016-ban érsebészeti asszisztensnőként az Oboler Kft. munkatársaként.

A Theta Pest munkájában  Dr Gadácsi Melinda sebész-érsebész munkáját segítem.

Az elmúlt években sebkezelés kapcsán több szakmai továbbképzésen vettem részt, hetente 2-3 napban segítem a vénás problémákkal hozzánk érkező betegek ellátását.

Műtéti előjegyzések, időpont foglalások, kapcsolattartás is a napi munkám része. Logisztikai ellátási feladatokat, kompressziós termékekkel való szaktanácsadást végzek 13 éve.

Szabadidőmben szeretek olvasni, a kertben a virágaimat gondozni, kutyusommal és a cicámmal foglalkozni.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont