SZÁNTÓ JUDIT vagyok, kéz és lábápoló, gyógypedikűrös.

3 éve szereztem meg a szakképesítésemet, 2 éve már csak pedikűrrel azon belül is a gyógypedikűrrel foglalkozom.

Vendégkörömben minden korosztály megtalálható. A fiataloktól az egészen idős, krónikus betegségekkel küzdő, és egyéb speciális kezelést igénylő betegek is ápoló kezekre találnak nálam.

Nagyon fontosnak tartom a lábápolást, nemcsak tavasztól őszig, hiszen lábaink napi szinten komoly terhelés alatt vannak, és a rendszeres lábápolással akár súlyosabb szövődményeket is megelőzhetünk.

Főbb tevékenységeim:

  • Esztétikai pedikűr
  • Pedikűr
  • Benőtt köröm kezelése
  • Gombás köröm kezelése
  • Tyúkszem
  • Callux pedikűr
  • Diabétesz- láb ápolás

ÁRLISTA:

Esztétikai pedikűr: 8.400 Ft-tól

Fertőtlenítős lábáztatás, köröm formázás nedvességvisszapótlása krémmel vagy olajjal, masszírozás

Pedikűr: 5.000 Ft-tól

Fertőtlenítős lábáztatás, erősebb vastagságú bőrkeményedés eltávolítása, sarok és bőr repedések kezelése, körmök rövidítése, formázása, nedvességvisszapótlása krémmel vagy olajjal, masszírozás

Gyógypedikűr: 11.400 Ft-tól

Fertőtlenítős lábáztatás, erősebb vastagságú bőrkeményedés eltávolítása, sarok és bőr repedések kezelése, gombás köröm csiszolása, benőtt köröm kezelése, köröm rövidítés, formázás, nedvességvisszapótlása krémmel vagy olajjal, masszírozás

Diabéteszes lábápolása: 15.600 Ft-tól.

Fertőtlenítős lábáztatás, köröm formázás, köröm ápolás speciális eszközökkel, hidratálás, szükség esetén kötszeres fedések.

Benőtt köröm kezelése: 7.800 Ft / db

Tyúkszem eltávolítás: 1.800 Ft / db

Callux vegán pedikűr: 6.000 Ft-tól.

Fertőtlenítős lábáztatás Callux speciális sóban, bőrpuhítás speciális Callux bőrpuhítóval, rendellenes szaru mennyiség eltávolítása kaparással, köröm rövidítése, formázása, láb peeling, hidratálás.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont