Édes Róbert vagyok.  2006-óta dolgozom ortopéd cipészként Pécs, Kaposvár, Siklós, Szigetvár, Komló különböző kórházaiban, gyógyászati-segédeszköz üzleteiben végezzük a méretvételt. Gyógycipőink a “Betét Gyógycipő kft” által készülnek, mely Magyarország vezető gyártó cége ezen a szakterületen országos lefedettséggel. Fejlesztéseink során különös hangsúlyt fektetünk a neuropátiás láb védelmére az ortopéd cipőink ill. tehermentesítő talpbetéteink által.

2014-ben ortopéd cipészmester minősítést szereztem, mely munkámban inspirál, kötelez.

2021 év végén vetődött fel a lehetősége hogy a “THÉTA”-hoz csatlakozzam. Az itt dolgozó szakorvosok és munkatársak közül többekkel évtizedes munkakapcsolat fűz össze, ezért örömmel vágok bele a közös munkába.

Sokéves tapasztalatom alapján a személyre szabott egyedi talpbetét ill. ortopéd cipő használata, esetenként maradandó károsodástól mentheti meg a beteget. Ehhez nélkülözhetetlen a megfelelő szakorvos és podiátriai szakember felkeresése. A “Théta Egészségközpontban” a sebkezelés, a talpi tehermentesítés és a kiegészítő terápiák biztosítják, hogy minden beteg komplex ellátást kaphasson!

Ennek szeretnék részese lenni 2022 januárjától és támogatni az ortopédiai betegek rehabilitációját.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont