Dr. Szántó Andrea

* Kizárólag készpénzes fizetés lehetséges!

Dr. Szántó Andrea vagyok, orvosok gyermeke, felesége, testvére, rokona, anyja, barátja és ismerõse. Ereimben valódi orvosi szemlélet csordogál.

Egy napon mégis arra ébredtem hogy természetgyógyász vagyok, biorezonanciát es kineziológiát tanulok.

Nagyszerû éveket töltöttem el ezek elsajátításával. Úgy gondolom most is, hogy manapság a holisztikus látásmód elengedhetetlen a betegségek kezelésében.

Számos külföldön töltött év után kezdett bennem egyre jobban erõsödni az érzés, hogy megtaláltam azt amivel igazán szeretnék foglalkozni.

Az egészséges életmód tanítása, valamint az orvos-esztétika, a bõr- és szépségápolás lett a fõ szakmám Angliában. Egy híres orvos-esztétikai magánklinika és oktató központ vett a szárnyai alá, ahol 10 év alatt óriási szakmai tapasztalatot es tréninget szerezhettem, s a szakma legjobbjaitól tanulhattam.

Vissza nézve ma úgy gondolom, nem könnyû helyt állni és teljesíteni külföldi országban. Mégis remek és felejthetetlen 10 évet töltöttem el Dr Martyn King csapatával a Cosmedic Skin Clinic-en, Birmingham városában.

Imádom a munkámat, tûvel szúrni es kezelni. Véleményem azonban most is a régi: az ôszinte esztétikában tudni kell mikor, mit kezelni es mikor nem kezelni.

Mindezzel az a célom, hogy megõrizzük arcunk, bõrünk fiatalságát. Friss , üde külsõt varázsolva a héköznapi arcokba, szembeszállni az idõ múlásával. De mindezt emberséggel,  tisztelettel és mértékkel, mélyen földet hajolva a személynek, az egyénnek es az anatómiának. Alapértékeket nem felrúgva, a normális és esztétikus külsõ kialakítására törekedve szeretnék forradalmár lenni a szakmámban.

Megmutatni, hogy mennyire számít a mai világban az esztétikus, ám mértékletes  külsõ, megjelenés. Kis dolgokkal nagyot elérni, ez a mûvészet az egészben.

Szeretek csapatban dolgozni, mert hiszek a közös munka eredményességében, ahol minden tevékenység és terápia a másik kiegészítõje.

“There is no one treatment for everyone”-ahogy az angol is mondja, nincs egyetlen es jól bevált kezelés minden emberre. A lehetséges megoldásokat okosan kell kitalálni és ötvözni. A személyre, egyéniségre szabott tervezés.

Azt hiszem ez az én filozofiám.

A külföldön tanult szemléletet szeretném itthon társítani a magyar orvostudománnyal, szeretnék együtt mûködni a legjobb szakemberekkel mind az orvoslás, mind a kozmetológia és szépségápolás területén. Legelõször a budapesti és pécsi Théta Klinikán találtam otthonra.

Filozofiánk, hogy az egyént egészben lássuk, mindenki személyre és lélekre szabott tanácsot es kezelést kapjon.

Egy dolgot azonban ne feledjünk.

Ahogy az angolok mondják: “Less is more”, azaz a  kevesebb néha több. A mértékletesség ugyanúgy érvényes az élet és a szépségápolás minden területén.

Ezt szeretném kis csapatommal megvalósítani és megmutatni, hogy az igazi szépség belül kezdõdik es kívül végzõdik. A lélek táplálása az egyik legfontosabb és elengedhetetlen része a szépségnek, valamint  a megfiatalodásnak.

Fontos, hogy lágyan tápláljuk a lelket és pici változásokkal  õrizzük meg a fiatalságot, mert az arcunk a lélek tükre.

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont