Boldizsár Katalin vagyok, gyógytornász.

Gyógytornász-fizioterapeuta vagyok. Mozgásszervi problémák prevenciójával és rehabilitációjával foglalkozom.

Főként ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, reumatológiai és nőgyógyászati problémákat kezelek a gyógytorna, illetve fizioterápia széles eszköztárával.

Speciális szakterületeim közé tartozik a gerinc problémák kezelése McKenzie módszerrel, ízületi panaszok kezelése Terrier-szerinti ízületi mobilizálós technikákkal.

Végzek triggerpont és fascia lazító kezeléseket, legyen szó krónikus fájdalomról vagy akut stresszes állapot okozta panaszokról. Alkalmazok Tape technikákat és elektroterápiát fájdalmak, izomgyengeség, sérülések esetén.

A hölgyek fordulhatnak hozzám szülés utáni regeneráció céljából vagy más medencefenéki probléma esetén is.

A nyiroködéma kezelését pedig nem rég sajátítottam el.

A Szegedi Tudományegyetemen diplomáztam. Személyi edző konzulensi és Wellness manager-i felsőfokú képesítést is szereztem. Gyakorlati ember vagyok, folyamatosan páciens közelben voltam és vagyok.       Rendszeresen frissítem szakmai tudásom.

Foglalkozom felnőttekkel és gyerekekkel is. Munkám során gyakorlatot, a Dombóvári Szent Lukács kórházban, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt-nél, otthoni szakellátásban, külföldön, valamint magánellátásban szereztem.

A mozgás, a sport fontos része az életemnek gyerekkorom óta.

Szívesen veszek részt innovatív, kreatív dolgokban. Így született saját tervezésű (az Iparkamaránál díjazott) lúdtalp szőnyegem.

“A mozgás jobbá tesz”

 Aki mozgással javít az állapotán, kis túlzással jobb emberré válik, hiszen közben nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is épül!

Cég neve: OBOLER-Med Kft.
Székhely és Telephely: 7625 Pécs, Tettye utca 40.
Adószám: 2571990-1-02
Cégjegyzék száma: Cg.02-09-082382

 

Adatkezelési tájékoztató

Nyitva tartás

Hétfő - Péntek: 08:30-18:00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Címünk

7625 Pécs, Tettye utca 40.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabására, a közösségi média funkciók biztosítására és forgalmunk elemzésére. Weboldalunk Ön általi használatával kapcsolatos információkat megosztunk közösségi médiával, hirdetési és elemző partnereinkkel is. View more
Elfogadom

Kedves Páciensünk!

A forint-euro árfolyam változása a Théta Központ szakrendelését is érinti, ezért arra kérjük Önöket, hogy időpont egyeztetés előtt minden esetben nézzék meg az aktuális árlistának!

Köszönettel:

Théta Egészségközpont